Sinepijuust
Sinepijuustu näol on tegemist tugevamat tüüpi lehmapiimajuustuga, mille maitset on täiendatud retseptile lisatud sinepiseemnetega. Pigem mahedamaitseline ja kergelt õrna, sinepise maitsevarjundiga juust sobib nii õlle kui valitud veinide kõrvale.
Toiteväärtus
Koostisosad:
lehmapiim, sool, juuretis, laap, sinep, salpeeter
Toiteväärtus keskmiselt 100 g kohta.
Energia kJ / kcal |
1748kj /422kcal |
Rasv |
36,8 g |
sellest küllastunud |
26,8 g |
monoküllastumata
rasvhappeod |
0 |
poolküllastunud
rasvhapped |
0 |
Süsivesikuid |
0g |
Suhkruid |
0g |
Valku |
22,3 g |
Soola |
1,4 g |
Kaltsium |
0 |
Piimaliik:
lehmapiim
Allergeenid:
piimavalk
Laagerdumise aeg:
2 kuud
Säilitamine:
+2 – +7 C°