Griene Tsiis
“Rohelise juustu” ajalugu ulatub rohkem kui 300 aasta tagusesse aega, kui see retsept väidetavalt esimest korda kasutusele võeti. Muuhulgas sisaldab see loorberit, löömneid ja peterselli. Hoopis teistsugune maitseelamus, mis rikastab juustuvalikut!
Toiteväärtus
Koostisosad:
lehmapiim, sool, juuretis, laap, naatriumnitraat, kaltsiumkloriid, petersell, loorber, köömned.
Toiteväärtus keskmiselt 100 g kohta.
Energia kJ / kcal |
1506 kj /363kcal |
Rasv |
30,6 g |
sellest küllastunud |
26,8 g |
monoküllastumata
rasvhappeod |
0 |
poolküllastunud
rasvhapped |
0 |
Süsivesikuid |
0g |
Suhkruid |
0g |
Valku |
22 g |
Soola |
1,4 g |
Kaltsium |
0 |
Piimaliik:
lehmapiim
Allergeenid:
piimavalk
Laagerdumise aeg:
8 nädalat
Säilitamine:
+2 – +7 C°