Mõisajuust rohelise pestoga
See suurepärane juust saab oma erakordselt eheda maitse oivalisest pestost ja värskest küüslaugust. Ka juustu värvus on saadud ainult looduslike lisandite abil. Mitmed tippkokad on selle juustu imepärast maitset, struktuuri ja värvust kiitnud.
Toiteväärtus
Koostisosad:
lehmapiim, sool, juuretis, laap, basiilik, küüslauk, must pipar, sibul, looduslik värvaine(piment).
Toiteväärtus keskmiselt 100 g kohta.
Energia kJ / kcal |
1506 kj /363kcal |
Rasv |
30,6 g |
sellest küllastunud |
26,8 g |
monoküllastumata
rasvhappeod |
0 |
poolküllastunud
rasvhapped |
0 |
Süsivesikuid |
0g |
Suhkruid |
0g |
Valku |
22 g |
Soola |
1,4 g |
Kaltsium |
0 |
Piimaliik:
lehmapiim
Allergeenid:
piimavalk
Laagerdumise aeg:
2 kuud
Säilitamine:
+2 – +7 C°