Floortje kitsepiimajuust basiiliku ja lambaläätsedega
Seda oivalist pehmet ja kreemjat kitsejuustu valmistatakse “hoolega” Mekkerstee hooldustalus, kus töötavad puudega inimesed. Retseptile lisatud põldlambalääts ja basiilik annavad juustule tasakaalustatud maitse.
Toiteväärtus
Koostisosad:
pastöriseeritud orgaaniline kitsepiim, lambaläätsed, basiilik, juuretis, laap, sool, kaltsiumkloriid
Toiteväärtus keskmiselt 100 g kohta.
Energia kJ / kcal |
1105kj /264kcal |
Rasv |
21,5 g |
sellest küllastunud |
0 g |
monoküllastumata
rasvhappeod |
0 |
poolküllastunud
rasvhapped |
0 |
Süsivesikuid |
0g |
Suhkruid |
0g |
Valku |
14,2 g |
Soola |
2,3 g |
Kaltsium |
0 |
Piimaliik:
kitsepiim
Allergeenid:
kitsepiimavalk, laktoos
Laagerdumise aeg:
4 nädalat
Säilitamine:
+2 – +7 C°