Portveinijuust
Mis juhtub kui lisada ehtsale toorpiimast talujuustule portveini? Juhtub see, et lisaks kaunile värvitoonile lisandub juustule täiesti ainulaadne ja omanäoline maitsenüanss. Tulemus maitseb loomulikult eriti hästi… koos klaasikese portveiniga.
Toiteväärtus
Koostisosad:
lehmapiim, sool, juuretis, laap, rubiinpunane portvein, kaltsiumkloriid, alumiiniumnaatriumsulfaat (E521)
Toiteväärtus keskmiselt 100 g kohta.
Energia kJ / kcal |
1222kj /100kcal |
Rasv |
33,9 g |
sellest küllastunud |
21,2 g |
monoküllastumata
rasvhappeod |
10,6 g |
poolküllastunud
rasvhapped |
1,1 g |
Süsivesikuid |
0g |
Suhkruid |
0g |
Valku |
26,3 g |
Soola |
2,1 g |
Kaltsium |
0 mg |
Piimaliik:
lehmapiim
Allergeenid:
piimavalk, laktoos
Laagerdumise aeg:
vähemalt 8 nädalat
Säilitamine:
+2 – +7 C°