Jersey juust
See Jersey lehmapiimast valmistatud vana juust laagerdub 60 pikka nädalat, mille jooksul on juustu sisse tekkinud tugevad proteiinikristallid. Jersey 60 on üks järjekordne õnnestunud meistriteos ja paljude veinisõprade ning HoReCa klientide lemmik.
Toiteväärtus
Koostisosad:
Pastöriseeritud Jersey tüüpi lehma piim, sool, juuretis,kaltsiumkloriid (E509), laap
Toiteväärtus keskmiselt 100 g kohta.
Energia kJ / kcal |
1748kj /422kcal |
Rasv |
36,8 g |
sellest küllastunud |
26,8 g |
monoküllastumata
rasvhappeod |
0 |
poolküllastunud
rasvhapped |
0 |
Süsivesikuid |
0g |
Suhkruid |
0g |
Valku |
22,3 g |
Soola |
1,4 g |
Kaltsium |
0 |
Piimaliik:
lehmapiim
Allergeenid:
piimavalk
Laagerdumise aeg:
60 nädalat
Säilitamine:
+2 – +7 C°