Mõisajuust basiiliku ja lambaläätsedega
See juust on justkui järjekordne tõendusmaterjal, et Kaampsi mõisas osatakse täiesti erilisi ja imemaitsvaid juustusid meisterdada. Kaks kuud laagerdunud mõisajuust on mõnusalt pehme ja selle maitset rikastavad juustule lisatud basiilik ja lambaläätsed.
Toiteväärtus
Koostisosad:
pastöriseeritud lehmapiim, sool, juuretis, laap, basiilik, lambalääts, sibul, küüslauk, must pipar.
Toiteväärtus keskmiselt 100 g kohta.
Energia kJ / kcal |
1506 kj /363kcal |
Rasv |
30,6 g |
sellest küllastunud |
26,8 g |
monoküllastumata
rasvhappeod |
0 |
poolküllastunud
rasvhapped |
0 |
Süsivesikuid |
0g |
Suhkruid |
0g |
Valku |
22 g |
Soola |
1,4 g |
Kaltsium |
0 |
Piimaliik:
lehmapiim
Allergeenid:
piimavalk
Laagerdumise aeg:
2 kuud
Säilitamine:
+2 – +7 C°