Traditsiooniline mõisajuust
Traditsiooniline mõisajuust on ehe juustukuld. Selle seitse kuud laagerdunud, suus sulava juustu sees krõmpsuvad proteiinikristallid. Igas suutäies on tunda, et juustumeister Nijland Kaampsi mõisa meeskond on oma tööd hoole ja armastusega teinud.
Toiteväärtus
Koostisosad:
lehma toorpiim, sool, juuretis, laap
Toiteväärtus keskmiselt 100 g kohta.
Energia kJ / kcal |
1748kj /422kcal |
Rasv |
36,8 g |
sellest küllastunud |
26,8 g |
monoküllastumata
rasvhappeod |
0 |
poolküllastunud
rasvhapped |
0 |
Süsivesikuid |
0g |
Suhkruid |
0g |
Valku |
22,3 g |
Soola |
1,4 g |
Kaltsium |
0 |
Piimaliik:
lehmapiim
Allergeenid:
piimavalk
Laagerdumise aeg:
7 kuud
Säilitamine:
+2 – +7 C°